Fiek-Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FAKULTETI I INXHINIERISË ELEKTRIKE DHE KOMPJUTERIKE


  Rregullat e forumit

  Starlight
  Starlight


  Posts : 20
  Join date : 09/07/2009
  Age : 34
  Location : Prishtina

  Rregullat e forumit Empty Rregullat e forumit

  Mesazh  Starlight Thu Jul 09, 2009 5:34 pm

  Rregullat e forumit janë të thjeshta dhe vijojn si më poshtë :

  Ndalohet(n):

  - ofendimet(sharjet), kush ofendon përjashtohet nga forumi
  - postimi i informatave jo të sakta
  - postimi i informatave personale të ndonjë personi pa dëshirën e tij
  - postimi në tema jopërkatëse, këto poste ose do fshihen ose do transferohen ne temat përkatëse
  - etj...

   Ora është Wed Oct 04, 2023 9:29 am