Fiek-Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FAKULTETI I INXHINIERISË ELEKTRIKE DHE KOMPJUTERIKE


  Njoftim rreth forumit

  Starlight
  Starlight


  Posts : 20
  Join date : 09/07/2009
  Age : 34
  Location : Prishtina

  Njoftim rreth forumit Empty Njoftim rreth forumit

  Mesazh  Starlight Thu Jul 09, 2009 5:17 pm

  Ky forum është i krijuar nga studentët e Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike në mënyrë që të diskutojnë për tema të ndryshme, rreth studimeve dhe fakultetit në përgjithësi, për problemet dhe parregullsitë që i hasin. Këtu studentët mund t'i shprehin mendimet e tyre për tema të ndryshme(posaqërisht, ato që kanë të bëjnë me studime), mund të marrin informata(varet si na vijnë), mund të gjejnë link-a te ndryshëm që ju shërbejnë për studim dhe për informim. Gjithashtu, ekziston pjesa për argëtim dhe tema që nuk kanë të bëjnë me fakultet, thjeshtë për relaksim.

   Ora është Wed Oct 04, 2023 8:05 am