Fiek-Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FAKULTETI I INXHINIERISË ELEKTRIKE DHE KOMPJUTERIKE


  Profesorët dhe asistentët

  BrainPower
  BrainPower


  Posts : 31
  Join date : 09/07/2009
  Age : 35
  Location : Istog

  Profesorët dhe asistentët Empty Profesorët dhe asistentët

  Mesazh  BrainPower Fri Jul 31, 2009 8:25 pm

  Ligjerues:
  Prof. Dr. Marjan Dema
  Mr. Zenun Loshaj
  Mr. Hajdar Peci

  Asistent:
  Mr. Qefsere Doko Gjonbalaj
  Mr. Shqipe Lohaj
  Mr. Valdete Rexhëbeqaj

   Ora është Wed Oct 04, 2023 9:10 am