Fiek-Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FAKULTETI I INXHINIERISË ELEKTRIKE DHE KOMPJUTERIKE


  Profesorët dhe asistentët

  BrainPower
  BrainPower


  Posts : 31
  Join date : 09/07/2009
  Age : 35
  Location : Istog

  Profesorët dhe asistentët Empty Profesorët dhe asistentët

  Mesazh  BrainPower Fri Jul 31, 2009 9:31 pm

  Ligjerues:
  Prof.Dr. Agni Dika
  Mr. Avni Rexhepi
  Mr. Adnan Maxhuni
  Mr. Kadri Sylejmani

  Asistent:
  Fidan Mehmeti
  Sabrije Osmanaj

   Ora është Wed Oct 04, 2023 9:36 am