Fiek-Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FAKULTETI I INXHINIERISË ELEKTRIKE DHE KOMPJUTERIKE


  Si të regjistroheni?

  Starlight
  Starlight


  Posts : 20
  Join date : 09/07/2009
  Age : 34
  Location : Prishtina

  Si të regjistroheni? Empty Si të regjistroheni?

  Mesazh  Starlight Thu Jul 09, 2009 6:14 pm

  Për tu regjistruar në forum duhet t'i ndjekni këta hapa :

  1.Klikoni në menyn REGISTER në fillim të faqes kryesore,
  2.Pranoni kushtet e forumit("Forum Terms of Service") duke klikuar "I Agree to these terms" në fund të faqes së hapur,
  3.Ne rubrikën "Username" shkruani emrin që dëshironi ta keni si përdorues/e i/e forumit, pastaj te rubrika "Password" e shkruani fjalëkalimin tuaj dhe te rubrika "E-mail adress" e shkruani e-mailin tuaj dhe në fund klikoni "Save",
  4.Pas kryerjes së hapit të (3) hapet një faqe e re që ju kërkon konfirmimin e fjalëkalimit ku ju e shkruani fjalëkalimin që e keni zgjedhur në hapin e (3),
  5.Pas kësaj procedure administratorëve të forumit ju shkon një e-mail me anë të cilit ata do të bëjnë të mundur që ju të bëheni anëtar/e e forumit.

   Ora është Wed Oct 04, 2023 9:09 am