FAKULTETI I INXHINIERISË ELEKTRIKE DHE KOMPJUTERIKE


  Rregullat e forumit

  Share
  avatar
  Starlight

  Posts : 20
  Join date : 09/07/2009
  Age : 29
  Location : Prishtina

  Rregullat e forumit

  Mesazh  Starlight prej Thu Jul 09, 2009 5:34 pm

  Rregullat e forumit janë të thjeshta dhe vijojn si më poshtë :

  Ndalohet(n):

  - ofendimet(sharjet), kush ofendon përjashtohet nga forumi
  - postimi i informatave jo të sakta
  - postimi i informatave personale të ndonjë personi pa dëshirën e tij
  - postimi në tema jopërkatëse, këto poste ose do fshihen ose do transferohen ne temat përkatëse
  - etj...

   Ora është Sat Jan 19, 2019 10:25 am