FAKULTETI I INXHINIERISË ELEKTRIKE DHE KOMPJUTERIKE


  Profesorët dhe asistentët

  Share
  avatar
  BrainPower

  Posts : 31
  Join date : 09/07/2009
  Age : 30
  Location : Istog

  Profesorët dhe asistentët

  Mesazh  BrainPower prej Fri Jul 31, 2009 8:25 pm

  Ligjerues:
  Prof. Dr. Marjan Dema
  Mr. Zenun Loshaj
  Mr. Hajdar Peci

  Asistent:
  Mr. Qefsere Doko Gjonbalaj
  Mr. Shqipe Lohaj
  Mr. Valdete Rexhëbeqaj

   Ora është Sat Jan 19, 2019 10:43 am